Flesje DrankFlesje DrankFlesje Drank twitterFlesje Drank facebook
  • Champagne Guide - Richard Juhlin
Menu
Bacardi Razz 1ltr

Bacardi Razz 1ltr

Naam

: Bacardi Razz 1ltr

Merk

: Bacardi

Categorie

: Rum > Flavoured Rum

Verpakking

: 1ltr
Alcohol percentage: 32 %

Omschrijving

:
Bacardi Razz is gemaakt van rum en natuurlijke frambozen aroma's. Bacardi Razz is fris door de fruitige aroma's en heerlijk om puur te drinken met ijs, maar ook goed te mixen met 7-up of Jus d'Orange.
Uit de alom bekende reeks van Bacardi Flavoured Rum nu de Bacardi Razz, de titel laat weinig ter verrassing over; een rum met een intrigerende framboos smaak.
Lekker zoet die perfect gemixt kan worden met verschillende mixers of om te gebruiken in cocktails. Bacardi Flavoured is ongeveer de standaard wanneer het gaat om rum die gebruikt wordt in cocktails of mixjes.
Deze rum is een zorgvuldig ontworpen product ongeveer 2 jaar gebotteld is door de distilleerderij. De essentie van de zoete Marionberries gaan gepaard met lichtzurige rode frambozen. De frambozensmaak kan makkelijk worden geproefd, zelfs tijdens het nemen van een nipje proeft u de stabiele frambozensmaak.
Op de neus zijn deze aroma's van framboos geweldig, en een waar genot voor de neusvleugels. Bacardi Razz heeft bijna een suikerspin-achtige geur, tijdens het drinken van deze rum wordt ie extra verwend door de ondersteunende bijbehorende hints van fruit.

Beoordeel deze fles drank


3 ster(ren) gebaseerd op 1 beoordeling(en)

Koop Bacardi Razz 1ltr direct online


Geniet maar drink met mate - Disclaimer